Ny havnefoged

Per Høgh Sørensen:

"Valget er faldet på Niels Tarpgaard Nielsen fra Tim. Han er 47 år og kommer fra en stilling som teamleder i kommunens vej- og parkafdeling.

- Han har en stor, faglig driftserfaring og er handyman. Det vil sige, at han umiddelbart kan klare en lang række af de ting, der nødvendigvis opstår på havnen, siger Per Høgh Sørensen og uddyber:

- Han er også diplomat, hvilket er vigtigt for at kunne navigere blandt rigtig mange interessegrupperinger på havnen. Og så er han en god ambassadør for området, hvilket er vigtigt i forhold til de mange gæster, borgere og turister, der er nede forbi havnen hver dag."


Det tiltaler mig meget at være en del af det miljø og at være selvstændig. Det virker spændende for mig

Gift og far til tre
Med det fine skudsmål som ballast sætter Niels Tarpgaard Nielsen gerne kurs mod det lille, røde hus, hvor Ringkøbings havnefoged har kontor:

- Det tiltaler mig meget at være en del af det miljø og at være selvstændig. Det virker spændende for mig, siger Niels Tarpgaard Nielsen, der de seneste fire et halvt år har været teamleder ved kommunen.

Han beskriver sig selv som et friluftsmenneske, der elsker at opholde sig under åben himmel. Den vil Niels Tarpgaard Nielsen også komme til at opleve i Bork og Stauning, da den kommunalt ansatte havnefoged også skal have overblikket dér.

Og nej, han er ikke nervøs for at blive ensom i sit nye, meget selvstændige job:

- Slet ikke. Der er så meget liv på havnen, og via mit store netværk i det offentlige vil der altid være nogle at sparre med, siger Niels Tarpgaard Nielsen, der er gift med Heidi og far til tre.