Velkommen til nye elever

Skrevet af Flemming Merrild   
Fredag, 25 April 2014 00:00
Velkommen til Sejlerskolen i Ringkøbing sejlklub

Sejler og sejlerhumør ønskes. Vand og vind og både og undervisere haves.

Frivillige, som lægger tid og krop til at undervise jer i teori og praksis. De første tre aftner er med teori og dernæst klargøring af bådene, og dernæst er der sejlads med instruktørerne.

Vi glæder os til at give jer en god oplevelse og få lært jer noget om det at sejle og føle jer trygge ved det.

Vi har delt undervisningen op i to sæsoner og ved afslutningen i år to, ja, ofte før, har I kundskaber nok til at kunne bestå minimum den praktiske prøve i Duelighedsbeviset.

I bliver medlem af klubben og er selv med til forme den og klublivet. Er der noget galt, hænger I også på den. Vi er fælles om dette gode foretagende, og I vil finde ud af, at det er et rigtig godt sted at være. Og at vi også på land har det godt sammen.

Vi benytter os i stor udstrækning af Dansk Sejlunions undervisningsmaterialer og øvelser kodet sammen med erfaringerne fra jeres instruktører, som vil give jer en god uddannelse og forsat lyst til at se vand og til det at sejle. I vil se og røre vand hver gang, når de første teoriundervisningstimer er gennemgået. Her vil I alle være samlet de første gange. Der vil være enkelte aftner, hvor sejlads ikke er muligt på grund af vejrliget. Sejlplanen / undervisningsplanen kan I finde et andet sted her på siden. Først skal vi lige have gjort jeres skolebåde klar og sat dem i vandet. Her har I pligt til at give en hånd med.  

I vil blive en del af et team, et team, som er nødvendigt for at kunne sejle båden, og det er derfor pligt til at orientere de øvrige, hvis I bliver forhindret. Adresselister vil blive rundsendt. Aftal med jeres instruktør.

Meddelelsesmetode er per sms og mail plus det I kan se her på vores hjemmeside, hvad der sker.

Som elev skal man være medlemmer af klubben.
Herudover er kontingentet for sejlerskolen 1.800 kr. per år. Det inkluderer teoriundervisning, leje af båd og undervisningsmaterialer og sejlads i forårs- og efterårssæsonen samt selvfølgelig brug af klubhus.

I skal tjekke jeres forsikringer om de gælder, da vi ikke har forsikring for, hvad I gør! Klubben har ansvarsforsikring, ulykkesforsikring og dækker, hvad underviserne og bådene gør

God vind ønskes jer alle. Det er bare med at komme ud efter den.

VH Peter Maarup.