You are here: Hjem Om læ Øvrige artikler Forsikringstilbud gennem DS
Forsikringstilbud gennem DS PDF  Array Udskriv Array
Torsdag, 13 Marts 2014 09:57

Medlemstilbud fra Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunion Bådforsikring er et tilbud til dig, som er medlem af en klub i Dansk Sejlunion.
Det tidligere forsikringssamarbejde mellem Dansk Sejlunion og Codan stoppede 1. januar 2014. Vi har brugt lejligheden til at nytænke Dansk Sejlunion forsikringstilbud. Dansk Sejlunion kan derfor, som den eneste organisation, tilbyde uafhængig forsikringsrådgivning af sejlerne.

Vejen til den rigtige bådforsikring
På sejlsport.dk/bådforsikring fortæller du, via en formular, hvilket forsikringsbehov du har.
På baggrund af din profil indhenter vores uafhængige mægler tilbud til dig fra de bådforsikringsselskaber, som Dansk Sejlunion samarbejder med.
Du får alle tilbuddene retur samt en begrundet anbefaling fra mægleren.
Du står frit om du vil benytte dig af mæglerens tilbud, men benytter du dig af et af tilbuddene betyder det, at du har en uafhængig mægler tilknytte din forsikring.

For Dansk Sejlunion har det været vigtigt at skabe en forsikringsmodel, der tager udgangspunkt i sejlerens behov og som tilbyder sejleren professionel assistance.

Dansk Sejlunion arbejder på, at vores samarbejdspartnere er konkurrencedygtige og tilbyder en god service. Vores slagkraft er naturligvis afhængig af opbakning fra sejlerne.
Læs mere om Dansk Sejlunion Bådforsikring på sejlsport.dk/bådforsikring.