You are here: Hjem Om læ Øvrige artikler Alarmeringsplan
Skrevet af Mogens Grimstrup
Onsdag, 30 Marts 2011 23:00

Til alle medlemmer af Ringkjøbing Sejlklub

Ringkjøbing Sejlklub har for flere år siden udarbejdet en Alarmeringsplan, som i samarbejde med Søværnets Operative Kommando (SOK) bliver indsat med både og gaster i eftersøgning af personer der savnes eller er i livsfare på Ringkøbing Fjord.

Er du interesseret i at være med, skal du udfylde STAMKORT-skemaet , og sende, maile eller ringe dine oplysninger til undertegnede

Er du gået på efterløn eller arbejder på "skæve" tidspunkter, vil jeg være meget interesseret i at få et telefonnummer evt. mobilnr. på linjen for arbejds-telefonnummer på skemaet.

Er du ikke bådejer, kan du også være med, idet vi skal bruge ca. 2-3 gaster for hver bådejer der melder sig. Så skal du kun udfylde øverste del af STAMKORT-skemaet

Det er vigtigt at jeg får din E-mail hvis du har en mailadresse. Det gør det meget nemmere at opdatere næste gang - om ca. 2 år.

Du er velkommen til at maile eller ringe til mig hvis du i mellemtiden har rettelser.
Du kan også maile oplysningerne på et nyudfyldt stamkort til mig.

Mogens Grimstrup
                                 Baldersvej 10