You are here: Hjem Ungdom Praktisk info Madordning (jolleafdeling)
Madordning (jolleafdeling) PDF  Array Udskriv Array
Skrevet af Jesper Jørgensen
Fredag, 12 Marts 2010 12:13

MADORDNING

Hver torsdag
Kage eller boller og saft klar kl. 17.00
Forventet start på spisning for sejlere kl. 19.30-20.00 afhængig af vejr og vind

Forplejningen

Kage og saft til alle sejlere inden de går på vandet.
Kaffe til trænere, hjælpere og forældre.
Mad til tilmeldte sejlere og hjælpere efter sejlads betales af en eller to rater pr. år. Gæster kan spise med mod tilmelding og betaling 30 kr. for voksne og 15 kr. børn.

Oprydning

Koordinere afrydning og aftørring af borde/stole og køkkenbord samt nødvendig rengøring af gulv.

Udstyr / Materiel

Køkkenet i klubhuset er til fri afbenyttelse.
Madmødrene sørger for at der handles ind til hver torsdag.

Bemanding

5 forældre er styregruppe (Madmødre) på madordningen og de skiftes hver torsdag til at være ansvarlige.
Én person udpeges som kasser og vagtplanmester.
Køkkenholdet består ud over en madmor, af en forælder til en af ungdomssejlerne, som alle på skift er med i køkkenet.
Madmødrene afklarer / planlægger selv internt den nødvendige turnusordning samt hvorledes pludselige afbud håndteres.
Sejlerne involveres i den almindelige oprydning. Der ligges en plan for året, således at der altid er 3 sejlere udpeget til at hjælpe med opvask og oprydning. Ved forfald udpeges en ny på dagen.
Turnusordningen sendes pr. mail til alle forældre og sejlere.
Opdateringer / ændringer meddeles til ungdomslederen (evt. via mail) så ændringerne også bliver rettet på hjemmesiden